המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
אנשים צופים במלון זה
Trip.com
‏352 $
+ ‏52 $ מיסים ועמלות
הצג מבצע
ביטול ללא עלות עד ה-19.09.21
travelup.com
‏418 $
+ ‏54 $ מיסים ועמלות
הצג מבצע
Destinia.com
‏329 $
+ ‏60 $ מיסים ועמלות
הצג מבצע
ביטול ללא עלות עד ה-21.09.21
ZenHotels.com‏356 $
Prestigia.com‏407 $
Expedia.com
הצג כל 16 המבצעים
המחירים משקפים את הממוצע הלילי ומסופקים על ידי השותפים שלנו. ייתכן שהמחירים לא כוללים את כל המסים והעמלות. סכומי המסים והעמלות המוצגים מבוססים על הערכות בלבד. פנה לשותפינו לקבלת פרטים נוספים.
מלונות בסביבה
חוות דעת (2,896)
סנן חוות דעת
2,896 תוצאות
ציון המטיילים
2,364
336
133
42
21
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
2,364
336
133
42
21
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
1 - 6 מתוך 2,896 חוות דעת
2 באוגוסט 2021-חוות דעת נכתבה ב

מלון יפיפה גדול מרווח. שירות מעולה. ממליץ על החדר עם הג'קוזי מוסיף המון. אוכל משובח. חווית ים מטורפת על החוף בר מעולה ופיצרייה. להקה בבר בעיקר בבוקר. בקיצור מי שרוצה להינות ממלון בינלאומי עם אורחים מכל העולם זה המקום.

עצה לגבי חדרים: כאשר אתם סוגרים את ההזמנה במיידי תזמינו מקומות בחמשת מסעדות השף של המלון לא להמתין כי זה נתפס.
תאריך השהייה: יולי 2021
    • איכות השינה
    • מידת ניקיון
    • שירות
תודה, 824udib
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
LEFTERIS TSOUKALAS, Γενικός Διευθυντής בנכס ‪Mitsis Alila Resort & Spa‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: לפני 5 שבועות
תרגום של Google

Dear 824udib,

Thank you for the fantastic review!!!
We're excited to know your time at Mitsis Alila Resort & Spa, was so enjoyable! We endeavor to offer an excellent experience for all of our guests so we're glad you were able to take advantage of our facilities, our spacious accommodations and amazing staff. We look forward to hosting you again soon for another unforgettable experience!

Kind regards,
Mitsis Alila Resort & Spa

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
19 באוקטובר 2019-חוות דעת נכתבה ב

מלון מעולה נהנינו מאוד יצאנו זוג עם 3 ילדים בחודש אוקטובר -הילדים לא השתעממו לרגע.
הניקיון,האוכל, חוף הים, הברכה הכל היה מעולה .
ממליצה לקחת את החדרים עם הברכה הפרטית עושים את השהות לנעימה ונוחה יותר.

תאריך השהייה: אוקטובר 2019
תודה, meital1983
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
MitsisAlilaHotel, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων בנכס ‪Mitsis Alila Resort & Spa‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 19 באוקטובר 2019
תרגום של Google

Dear meital1983,

Thank you very much for your comment and for your stay with us.
It was a great pleasure to read that our service and facilities met your expectations and that you had a great stay. It is the best reward for our efforts to receive such positive reviews.
We hope to see you again soon!

Best regards,
Mitsis Alila Resort & Spa.

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
2 באוקטובר 2019-חוות דעת נכתבה ב

Best for family, best! הכי טוב הכי מומלץ,

Very good service
בריכות מי מלח, דקה מהים, הכל כלול
Vert good bvslue for money good location
Yes yes yes
לא לחשוב פעמיים. ללכת למלון להנות. כיף וחגיגה
תהנו תהנו

תאריך השהייה: אוקטובר 2019
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
תודה, elif1097
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
MitsisAlilaHotel, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων בנכס ‪Mitsis Alila Resort & Spa‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 2 באוקטובר 2019
תרגום של Google

Dear elif1097,
Thank you very much for your feedback.
It is wonderful to read that you have enjoyed your stay with us and we are looking forward to welcoming you back very soon.
Warm regards
Mitsis Alila Resort & Spa.

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
26 בספטמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב

וואווווווו הכי פשוט לתאר את החוויה המדהימה כאן. מלון מהמם ביופיו ובאופיו. הכל בעיצוב מודרני ומיוחד. מלון מבריק, חדר אוכל שופע, 5 סוגי מסעדות כל אחת טובה מהשניה, חדרים מעוצבים מהמם, נוף.פשוט עוצר נשימה. צוות מעל כל ציפייה. אדיבים/שירותיים/מקבלי פנים/אוהבים ישראלים. בקיצור תרוצו להזמין חוויה מטורפת!!!!!

תאריך השהייה: ספטמבר 2019
סוג טיול: נסיעה בזוג
1  תודה, קרין כ
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
MitsisAlilaHotel, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων בנכס ‪Mitsis Alila Resort & Spa‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 1 באוקטובר 2019
תרגום של Google

Dear קרין כ,
It was a pleasure to having you with us at Mitsis Alila Resort & Spa and we would like to sincerely thank you for taking the time to write a review on TripAdvisor.
It is lovely to know that you enjoyed your stay so much and we are very pleased to receive your warm words. Comments like yours are highly motivating and encouraging for us!
We are sincerely happy that you have enjoyed your stay in our hotel and we hope that we will have the chance to welcome you again soon!

With best wishes,
Mitsis Alila Resort & Spa

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
22 באוגוסט 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

הדברים הטובים- באמת הכל.
שירות A
אוכל A+
מיטה מאוד נוחה
המשקאות - אלכוהול ברמה טובה
אחלה חוף.ים עם מיטות שיזוף מעולות.
מאוד נקי ומסודר.

הדבר היחידי הפחות מושלם- יש בריכה אחת למבוגרים שהינה יחסית קטנה.

ממליץ לכולם להגיע.
תשאירו טיפים למפצקים ולנותני השחרות, כי מגיע להם

תאריך השהייה: אוגוסט 2019
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
תודה, Connector682293
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-Tripadvisor ולא של TripAdvisor LLC.
MitsisAlilaHotel, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων בנכס ‪Mitsis Alila Resort & Spa‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 24 באוגוסט 2019
תרגום של Google

Dear Connector682293,
Thank you for your feedback regarding the quality of the hotel, we truly appreciate your kind compliments towards our comfortable accommodation and delicious food.
We are delighted with your kind words for our facilities, we strive every day to deliver excellent customer service and this kind of reviews are appreciated for us. It is nice to read that we could completely convince you with our services.
It would be a pleasure for us if we can welcome you back again.

Kind regards,
Mitsis Alila Resort & Spa.

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות