המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
StayForLong
travelup.com
המחירים משקפים את הממוצע הלילי ומסופקים על ידי השותפים שלנו. ייתכן שהמחירים לא כוללים את כל המסים והעמלות. סכומי המסים והעמלות המוצגים מבוססים על הערכות בלבד. פנה לשותפינו לקבלת פרטים נוספים.
מלונות בסביבה
חוות דעת (3,820)
סנן חוות דעת
3,820 תוצאות
ציון המטיילים
3,128
410
194
52
36
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
3,128
410
194
52
36
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
12 - 17 מתוך 3,820 חוות דעת
17 באוקטובר 2022-חוות דעת נכתבה ב

ריזורט מצוין, צוות נעים מאוד, אוכל מצוין, רצוי להזמין מקומות למסעדה האיטלקית /מקסיקנית ואסייתית מראש אחרת אין מקום. יש לו"ז פעילויות לילדים ומופעים בערבים למבוגרים. מרחק של 20דק' נסיעה מהעיר וכחצי שנה משדה התעופה

תאריך השהייה: אוקטובר 2022
    • תמורה
    • מקום
    • שירות
תודה, meital s
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
LEFTERIS TSOUKALAS, Γενικός Διευθυντής בנכס ‪Mitsis Selection Alila‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 20 באוקטובר 2022
תרגום של Google

Dear Valued Guest,
Thank you for your feedback regarding our hotel, we truly appreciate your kind compliments towards our wonderful accommodation and delicious food. It truly is our pleasure to create fabulous experiences and we are happy that you enjoyed each aspect of your stay!
Thank you for choosing to stay with us and we hope to see you come back in the future.

Kind regards,
Mitsis Alila Resort & Spa

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
8 באוקטובר 2022-חוות דעת נכתבה ב

זו השנה החמישית שלנו במלון זה. היינו 4 לילות 2.10.22-6.10.22 . רוצים לציין את צוות חדרי האוכל והמסעדות. את היחס המצטיין של Saves verkios, and Antonis. ואת כל צוות המלון בכלל על אדיבות וההענות לכל דבר ועניין. החל מהעומד בפתח המלון הותיק שתמיד מקבל אותנו בחיוך וחיבוק, דרך צוות הקבלה, ועד לצוותי החוף והנקיון.
תענוג לחזור בכל שנה. בברכה, בני ואורלי שטמלר.

תאריך השהייה: אוקטובר 2022
  • סוג טיול: נסיעה בזוג
    • תמורה
    • מקום
    • שירות
1  תודה, Explorer39744257708
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
LEFTERIS TSOUKALAS, Γενικός Διευθυντής בנכס ‪Mitsis Selection Alila‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 9 באוקטובר 2022
תרגום של Google

Dear Valued Guest,
Thank you so much for taking the time to write this beautiful review. We aim to offer excellent facilities along with personalized service and we are delighted that you had the opportunity to experience this. Thank you for mentioning our hard-working and friendly staff. Your comments will encourage their efforts. Most of all, knowing that you come back every year is the greatest reward for us.
It was a pleasure having you and we are looking forward to welcoming you back next year.

Best regards,
Mitsis Alila Resort & Spa

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
11 בספטמבר 2022-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

חופשה מדהימה.
הכל היה מוקפד מאוד. אומנם יש להזמין מקום למסעדות מראש, אבל אם עושים זאת אין בעיה של מקום. גם אם אין מקום, צוות המלון שמח לעזור לכל בעיה. אוכל ברמה הכי גבוהה שיש, מפתיע מאוד למלון הכל כלול. חוף ים נקי ומסודר. בריכה קצת קטנה, אבל כשיש כזה חוף הבריכה לא מעניינת כל כך. טאבון פיצות על החוף, קוקטיילים ברמה גבוהה וצוות אדיב מאוד.

עצה לגבי חדרים: להזמין מקום למסעדות שבוע לפני החופשה!
תאריך השהייה: ספטמבר 2022
סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, TalO75
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
LEFTERIS TSOUKALAS, Γενικός Διευθυντής בנכס ‪Mitsis Selection Alila‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 11 בספטמבר 2022
תרגום של Google

Dear Mr. Tal,
Thank you for taking the time to leave a review following your recent stay at the Alila. Your kind words are highly motivating for us and keep us trying harder. It truly is our pleasure to create fabulous experiences, and we are happy that you enjoyed each aspect of your stay and especially our restaurants. We take pride in the quality of our food and we wiil continue delivering great-tasting meals so that all of our guests are as pleased as you are! We would like to thank you for your feedback which is always very useful for our improvement.
Thank you for choosing to stay with us and we hope to see you come back in the future.

Best regards,
Mitsis Alila Resort & Spa

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
10 בספטמבר 2022-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מפואר, נקי, מסודר ומפנק בטירוף!! הכל כלול ברמה הכי גבוהה.
כבר בשדה התעופה של רודוס יש עמדה של מלונות Mitsis, הזמנו דרכם מונית למלון שנמצא במרחק 20 דק' (35 יורו, זול יותר מאשר הזמנה מראש דרך האתר שלהם).
מהרגע שנכנסו למלון קיבלו אותנו אנשי צוות נחמדים, שירותיים וחייכנים מאוד.
ממליצה להזמין חדר עם נוף לים ובקומה גבוהה, לגמרי שווה את זה.
הכל תואם ואף עולה על הציפיות מכפי שמתואר באתר. המקום ענק, יש מספר בריכות, ובריכת מים מלוחים עיקרית, חוף ים צמוד של המלון, שפע מסעדות (לחלק צריך להזמין מקום מראש, ניתן לעשות דרך האתר של המלון לפני ההגעה). ברי אלכוהול בשפע, חלקם פעילים עד השעות המאוחרות של הלילה, בר פיצות בטאבון על החוף, מקום של קינוחים. הכל ממש מושקע ומפנק.
האוכל היה מגוון וטעים בצורה יוצאת דופן, החל מחדר האוכל הראשי שמגיש את כל הארוחות מסביב לשעון ועד למסעדות (יוונית, איטלקית, אסייתית, מקסיקנית, דגים, המבורגרים, סושי,בראנץ', בשרים בפיתה ומקווה שלא שכחתי משהו).
ממליצה לא לפספס את הבראנץ' (גם אליו מזמינים מקום מראש). Afroditi הקפטנית (אחראית המסעדות) גרמה לנו להרגיש בנוח, יחד עם הצוות המקסים Emilian, Nana, George, והשפים המעולים שהיו לנו בבראנץ' Christos ו-Christina. אם אתם מתלבטים מה להזמין תסמכו על ג'ורג'.
בכל ערב יש מופע אחר ונהדר (כנרית, זמרות ועוד).
במלון יש גם ספא ופעילויות מים בתשלום נוסף.
אנחנו הזמנו מסאז' שהיה מעולה, השכרנו סאפ ולקחנו שיעור בסקי מים עם המדריך קוסטה המקסים.
בנוסף הזמנו ארוחת ערב פרטית לאור נרות בגזיבו על שפת הים עם המלצרית המקסימה Sofia, היה ערב מדהים ובלתי נשכח.
מקום מומלץ ביותר, חופשה חלומית!
בטוחות שנחזור לפה שוב.

תאריך השהייה: ספטמבר 2022
סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, Whila
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
LEFTERIS TSOUKALAS, Γενικός Διευθυντής בנכס ‪Mitsis Selection Alila‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 6 בנובמבר 2022
תרגום של Google

Dear Valued Guest,
Many thanks for your wonderful review. It is inspiring to know that the comforts and fine touches throughout our hotel have not gone unnoticed. We are pleased that you enjoyed our accommodations and restaurants to their fullest! Your warm words give us an extra boost to continue providing this high quality service to all of our guests! Your thorough, whole-hearted description of our facilities and quality of service makes us really proud and rewards our hard efforts. Our aim is to create memorable experiences for our guests and this why so many guests keep visiting us year after year. We made sure to share this feedback with our Staff to give them the recognition that they deserve. Thank you for your support, we really appreciate it! Looking forward to seeing you again soon!

Best regards,
Mitsis Alila Resort & Spa

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
5 בספטמבר 2022-חוות דעת נכתבה ב

חופשה מהממת וארוחת ערב במסעדה איטלקית עם אנטוניו וריגרס, ארוחה טעימה מאוד , שף מצויין.
חוגגים עשרים שנה נישואין ברודוס המהממת.
אהובה ושמוליק היה כיף מאוד.
אשתי היקרה מזל טוב לעןד הרבה שנים שמחות ומאושרות , אוהב אותך מאוד.

תאריך השהייה: ספטמבר 2022
סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, matokavi
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
LEFTERIS TSOUKALAS, Γενικός Διευθυντής בנכס ‪Mitsis Selection Alila‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 7 בספטמבר 2022
תרגום של Google

Dear Valued Guest,
Thank you for being our guests at Mitsis Alila Resort & Spa and for sharing your experience. We are very happy to have read such a positive feedback and delighted that you had an enjoyable stay. It is very important to us that you chose our hotel to celebrate your special occasion!
We look forward to welcoming you again soon!

Kind regards,
Mitsis Alila Resort & Spa

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות