המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
ציטוטים בולטים מחוות דעת
אחלה

‪ממש כיף, חוויה נפלאה הדרכה מעולה. אטרקציה ממש כיפית ואקסטירימית. הצוות של ההדרכה היה טוב האווירה על...‬ קרא עוד

חוות דעת נכתבה לפני 6 ימים
GoPlaces07376604860
ספורט ימי

‪עשיתי את זה פה ב פלרארקי באמת אחלה של צוות אנשים טובים ומחיר סבבה לגמרי חוויה שלא אשכח שווה לכם ממש...‬ קרא עוד

חוות דעת נכתבה לפני שבוע

סנן
מעדכן רשימה...
6 - 11 מתוך 738 חוות דעת
28 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב

היה מטורף, חוויה בלתי נשכחת ממליצה בחום לכולם האנשים טובים יחס טוב עשו לנו ממש מהר עד שעפנו מומלץ בחופ!!!00

תודה, Shaharmiz123
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
19 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב

אחלן אחלן אחלן וואלה אחלן בלאגן ברודוס עם בקבוק של גרייגוס ו500 רוסים!!!!!!! צריך לכתוב הרבה בשביל שזה יעבור אז אני מחרטט בביטחון שתראה שאני משקיע אבל כפרה עליה אחלה של נציגה מותק

תודה, אופק ו

בחוף הכי יפה בפליראקי
פשוט מדהים מומלץ מומלץ מאד

תודה, Excursion62297212176
4 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

חוויה מגניבה ואחלה שירות. מעולה גם לילדים וגם למבוגרים ביחד. מתאימים את המהירות וה אקסטרים לפי הצורך. שירות מעולה ואנשים מקסימים.

תודה, sagilandau1
1 ביולי 2023-חוות דעת נכתבה ב

הלכתי עם חברים והיה מאוד מהנה מתאים לגילאים של 21 אנחנו אוהבי אקסטרים והצליחו להפיל אותנו למים

תודה, etai d
הצג חוות דעת נוספות