המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
מלונות בסביבה
חוות דעת (155)
סנן חוות דעת
155 תוצאות
ציון המטיילים
121
31
2
1
0
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
121
31
2
1
0
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
1 - 6 מתוך 155 חוות דעת
9 בספטמבר 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מהרגע שאתה נכנס למלון אתה מקבל אירוח ויחס ברמה הכי גבוהה שיש .
החדרים נקיים מתוחזקים ויפים מאוד (גם המיטה נוחה).
צוות המלון תמיד אומר שלום ומתייחס לכל בקשה שלך וגם תמיד שמח לעזור לך לבחור מקומות לטייל בהם.
הבריכה עצמה גדולה ונקייה,החיסרון שהיא קרה אבל עדין בסדר גמור.
ארוחת הבוקר שווה מאוד ולמרות שיש בופה של חביתה אם תבקש מאחד המלצרים חביתה יכינו לך חדשה על המקום עם מה שאתה רוצה .
ממליץ לכולם להגיע למלון זה.

תאריך השהייה: ספטמבר 2019
סוג טיול: נסיעה בזוג
1  תודה, tomer958
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
MyrtoKas, Manager בנכס ‪Lango Design Hotel & Spa‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: לפני 5 שבועות
תרגום של Google

Dear tomer958,

Thank you for taking the time to share with us such a wonderful review, regarding your stay and experience at Lango Design Hotel and Spa. We are so proud to read that you had a memorable stay with us . It is also my pleasure to know that my staff went above and beyond to offer you the best 5* hotel service. We are looking forward to welcome you back and exceed your expectations once again. Thank you for being our guest.

Best Regards,
Kasiakou Myrto
Hotel Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
12 באוגוסט 2019-חוות דעת נכתבה ב

מלון למבוגרים בלבד ברמה גבוהה מאוד, צוות מקצועי ומאוד שירותי (מחייכים קבוע), חוף ים פרטי, בריכה מפנקת, חדר מרווח ומפנק, מתקני ספא ברמה גבוהה, שירות וארוחות מעל ומעבר, מיקום מצוין (5 דק במונית לעיירה הקרובה).
מומלץ בחום.

עצה לגבי חדרים: ישנם חדרים עם בריכה פרטית
תאריך השהייה: אוגוסט 2019
    • תמורה
    • איכות השינה
    • שירות
תודה, anathagay
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
MyrtoKas, Manager בנכס ‪Lango Design Hotel & Spa‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 14 באוגוסט 2019
תרגום של Google

Dear Mrs. Hagay,


Thank you for taking the time to write such a nice review on Trip Advisor, regarding your recent stay at Lango Design Hotel and Spa. We are more than pleased to read that you had an enjoyable stay with us and you remained satisfied with our facilities. We will hopefully welcome you back at Lango Design Hotel and Spa and exceed your expectations once again.


Best Regards,

Kasiakou Myrto

Hotel Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
23 ביולי 2019-חוות דעת נכתבה ב

חופשה של מנוחה, למלון יש ים פרטי, הצוות לא מפסיק לתת שירות ברמה הכי גבוהה, המלון מאובזר ברמה מאוד גבוהה, נמצא במיקום מעולה - יחסית שקט ופרטי ועוד עם זאת ממש לא רחוק מהעיר (יש אוטובוס או ששוכרים אופניים)
מומלץ מאוד מאוד!

תאריך השהייה: יולי 2019
סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, Jet817410
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
MyrtoKas, Manager בנכס ‪Lango Design Hotel & Spa‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 23 ביולי 2019
תרגום של Google

Dear Jet817410,
Thank you for taking the time to share with us your experience regarding your stay at Lango Design Hotel and Spa. We are glad that we meet your expectations and that you enjoyed our services and facilities. I am very happy to read that each member of our team did their best to make your holidays memorable. Our guest are always our first priority. We hopefully look forward to welcome you back and extend our warm Greek hospitality to you.

Best regards,
Kasiakou Myrto
Hotel Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
17 ביוני 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מלון מדהים למי שמחפש חופשה זוגית מפנקת, שקט מאוד ללא ילדים, האווירה פסטורלית הצוות מאוד ידידותי ועוזר, המתקנים מעולים החדר מפנק והמלון מאוד נקי, הבריכה המחוממת מדהימה והספא מפנק, ארוחת הבוקר עשירה

מומלץ בחום

תאריך השהייה: יוני 2019
סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, Nirjoe
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
MyrtoKas, Manager בנכס ‪Lango Design Hotel & Spa‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 17 ביוני 2019
תרגום של Google

Dear guest,
thank you for taking the time to post such a wonderful review regarding your recent stay at Lango Design Hotel and Spa. We are pleased to read how much you enjoyed your stay with us, and how highly you appreciated our facilities. It is our pleasure to know that you found our staff friendly and helpful. It is our goal to provide the best quality service to our guests. We are looking forward to welcome you back and extend our warm Greek hospitality to you


Best regards,
Kasiakou Myrto
Hotel Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
17 באוגוסט 2018-חוות דעת נכתבה ב

מלון חדש שנפתח במאי השנה, נקי מאוד מעוצב בצורה מודרנית ויפה, בריכה גדולה עם שני גקוזי בתוכה. מלון עם ארוחת בוקר בלבד, מגוון גדול של אוכל. בערב אכלנו במסעדה והיה טעים. שירות מעל למצופה. חוף הים ממש מעבר לכביש. המלון במרחק הליכה מהעיירה, וגם ניתן לשכור דרכם אופניים.
חסרון אחד- באנו משפחה גדולה ואם רצינו לשים מוזיקה ולרקוד ולשיר קצת לא יכולנו, המלון הוא מקום שקט ורגוע, יותר לאנשים שבאים לנוח פחות לבלות.

עצה לגבי חדרים: הנוף בשקיעה מהחדרים לכיוון הים מושלם!!!
תאריך השהייה: אוגוסט 2018
  • סוג טיול: נסיעה עם משפחה
    • מקום
    • מידת ניקיון
    • שירות
1  תודה, AdiK672
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Myrto K, Διευθυντής בנכס ‪Lango Design Hotel & Spa‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 20 באוגוסט 2018
תרגום של Google

Dear Adi K,

Thank you for sharing your experience regarding your recent stay at Lango Design Hotel and Spa on Trip Advisor. It is our pleasure to hear that you liked the decoration, the facilities of the hotel and especially the service! We are delighted to read that you found our cuisine delicious. You will hopefully come back to enjoy our new pool bar and the modern music by the pool, which is our new facility. We hope to see you again soon.

Best Regards

Kasiakou Myrto

Hotel Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות