המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
מלונות בסביבה
חוות דעת (400)
סנן חוות דעת
400 תוצאות
ציון המטיילים
377
19
3
0
1
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
ציון המטיילים
377
19
3
0
1
קרא מה אומרים המטיילים:
המסננים שנבחרו
סנן
מעדכן רשימה...
4 - 9 מתוך 400 חוות דעת
31 באוגוסט 2019-חוות דעת נכתבה ב

מסעדה מעולה, מחירים סבירים. הגענו בשעה מוקדמת מאד לארוחת ערב, כשהיה די ריק, וקיבלנו שירות מדהים. תפריטים באנגלית. כל מה שאכלנו היה מעולה, המבורגרים ופסטה עם פטריות כמהין, היו מושלמים. קיבלנו קינוח (עוגת סולת עם שוקולד) טעים על חשבון הבית. .
Great restaurant, reasonable prices. English menus. We arrived very early for dinner, when it was quite empty, and we received amazing service. Everything we ate was superb, the burgers and pasta with truffle mushrooms were perfect. We got a delicious dessert (semolina cake with chocolate) for free.

תאריך השהייה: אוגוסט 2019
תודה, PollyannaRBH
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Orizontes T, Guest Relations Manager בנכס ‪Orizontes Tzoumerkon Hotel Resort‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 6 בספטמבר 2019
תרגום של Google

Dear Mrs Pollyanna,

We would like to thank you for your kind words and the enthusiastic review of our restaurant. We are really trying to use local high quality ingredients so that we can maintain the level of our restaurant and we are glad that those efforts have been recognized.

Hopefully we will have the chance to accommodate you again in the Hotel and in the restaurant in the future.

Kind regards,

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
13 ביולי 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מלון יפה בטבע,שרות מצויין של פקידי הקבלה ,אין בריכה במלון ( הייתי מצפה ממלון 5 כוכבים שתהייה בריכה/גקוזי/סאוונה)
את סגנון ארוחת הבוקר פחות אהבתי ,כל פעם מוסיפים מעט מידי וממלאים מעט את מזנון הבופה כך שיוצא שאתה הרבה פעמים צריך לחכות שיוציאו דברים או לבקש שיביאו דברים

תאריך השהייה: יולי 2019
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
תודה, ofirdofird
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Orizontes T, Guest Relations Manager בנכס ‪Orizontes Tzoumerkon Hotel Resort‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 13 ביולי 2019
תרגום של Google

Dear Mr/Mrs,

We would like to thank you that you were kind enough to review the Hotel and share your experience.
We will look into any matter that cause you any inconvenience and hopefully we will have the chance to accommodate you again in the future and note the improvement that has been made.
Also you will have the chance to enjoy our pool,sauna,gym services that will be available the following days.

Kind regards,

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
5 ביולי 2019-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

מיקום מעולה. צוות ידידותי שעזר לנו מאוד בתכנון הטיולים בסביבה (אם כי צריך להיזהר, המושגים שלהם לגבי קושי המסלולים לא תמיד מתאימים למציאות). החדר נוח מרווח. המקלחת מפנקת והמיטה נוחה ביותר. ארוחת הבוקר טובה מאוד. אכלנו גם ארוחות צהריים וערב, וסתם שתינו בירה. האוכל טעים מאוד ומשודרג לעומת האוכל בטברנות, לא התאכזבנו מאף מנה. המוסקה היתה גולת הכותרת. הטובה ביותר שאכלנו אי פעם. המחירים במפתיע לא יקרים (אפילו יותר נמוכים מטברנה ממוצעת בזגוריה). לסיכום, מומלץ ביותר

תאריך השהייה: יולי 2019
סוג טיול: נסיעה בזוג
תודה, Arie Z
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Orizontes T, Guest Relations Manager בנכס ‪Orizontes Tzoumerkon Hotel Resort‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 12 ביולי 2019
תרגום של Google

Dear Mr Arie,

Thank you very much for your kind words.

We are very glad that you enjoyed your time in our Hotel so much.Hopefully, we will have the chance to see you and accommodate you again in the future.

Kind regards,

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
11 ביוני 2019-חוות דעת נכתבה ב

גן עדן! גם האיזור מהמם! המלון בתוך יער. בקצה הכפר פרמנטה.
למלון עצמו 12 חדרים. בחדר שלנו היה אח ומרפסת פונה ליער. חדרים מרווחים. מקלחת מרווחת מאוד.
הלובי והמסעדה והבר כSPACE אחד . מורכב מפינות קטנות כשכל פינה מושקעת בטוב טעם. ריהוט מוקפד. המרפסת של המסעדה מרווחת והנוף- ללא מילים. הרים גבוהים וירוקים!
המסעדה- גם ארוחת הבוקר וגם ארוחת הערב (בתשלום) מצויין!! מחירים ממש נוחים.
הצוות שירותי ביותר. כולם!

תאריך השהייה: יוני 2019
  • סוג טיול: נסיעה בזוג
    • מקום
    • מידת ניקיון
    • שירות
תודה, NicoleS7999
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Orizontes T, Guest Relations Manager בנכס ‪Orizontes Tzoumerkon Hotel Resort‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 14 ביוני 2019
תרגום של Google

Dear Mrs Nicole,

We are really grateful that you have enjoyed your stay in our Hotel and that you shared you positive experience by reviewing us in Tripadvisor.
Hopefully, we will have the chance to see and accommodate you again in the future.

Kind regards

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
10 ביוני 2019-חוות דעת נכתבה ב

קיבלנו המלצות על המלון שהתבררו כהמלצה מצויינת, המלון ממוקם בתוך יער, החדרים גדולים ומפנקים, הכל מעוצב בטוב טעם, רואים שהשקיעו בכל פרט, הצוות נהדר, הכל שמור ונקי, ארוחת בוקר מצויינת, אכלנו גם בערב והאוכל היה טעים ולא יקר, בכלל מחיר ללילה בחודש יוני הינו 90 יורו לזוג כולל ארוחת בוקר... שווה כל פרוטה.. ממליץ בחום

עצה לגבי חדרים: החדרים מצויינים, נוף הרים , נמצא באמצע של אזור צומרקה
תאריך השהייה: יוני 2019
  • סוג טיול: נסיעה בזוג
    • איכות השינה
    • חדרים
    • שירות
תודה, alfainves
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Orizontes T, Guest Relations Manager בנכס ‪Orizontes Tzoumerkon Hotel Resort‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 14 ביוני 2019
תרגום של Google

Dear Mr/Mrs Alfainves,

Thank you for your kind words and your sincere review of our Hotel.We are really happy that you had an amazing experience during your stay with us and that you shared this experience using this platform.
We will be grateful if we will have the chance to accommodate you again in the future.

Kind regards,

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות