המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
מלונות בסביבה
חוות דעת (636)
סנן חוות דעת
636 תוצאות
ציון המטיילים
291
214
73
27
31
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
291
214
73
27
31
קרא מה אומרים המטיילים:
סנן
מעדכן רשימה...
2 - 7 מתוך 636 חוות דעת
חוות דעת נכתבה 25 באפריל 2016

המלון ממוקם בצמוד לחוף הים יש מזח דייגים בחוף מלון ממש נחמד וצוות אדיב מאוד
קצת רחוק מהמרכז כ 5 דק במונית ו 15 הליכה לאזור הארק בר אנחנו היתו זוג במלון והיה ממש נחמד
ממליצים לזודות בירח דבש
תהנווווווווו

שהו בתאריך : אפריל 2016
תודה, Tom H
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
MGMT_BaanHaadNgam, Manager בנכס ‪Baan Haad Ngam Boutique Resort & Villas‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 8 במאי 2016
תרגום של Google


Dear Tom H,


Thank you very much for posting your excellent review and rating us 5/5 on Trip Advisor.


We are delighted to hear that overall you enjoyed your time with us and grateful for your feedback about our staff. These comments will be shared with the team.


We look forward to welcoming you back when you are next visit on Koh Samui. Once again thank you for taking the time to post your wonderful review to our hotel.


With Warmest Regards
The Management & Staff
Baan Haad Ngam Boutique Resort and Villas

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 9 בספטמבר 2015 באמצעות התקן נייד

מלון מדהים! ישנו בהרבה במלונות בקוסמוי ברמה הכי גבוהה שיש והמלון הזה ללא ספק הכי טוב.
בריכה מדהימה, נוף עוצר נשימה, חוף ים מדהים, אוכל טוב שירות מ ע ו ל ה (דבר שקשה להשיג בתאילנד).
ישנם הסעות חינם מלובי המלון לצוואנג בשעות מסוימות ביום + איסוף או החזרה לשדה תעופה בחינם!
מומלץ מאד!

שהו בתאריך : ספטמבר 2015, מאפיין הטיול חופשה עם חברים
תודה, Inbar K
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
MGMT_BaanHaadNgam, Manager בנכס ‪Baan Haad Ngam Boutique Resort & Villas‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 22 בספטמבר 2015
תרגום של Google

Dear Inbar K,

Thank you for taking the time to share your experienced at Baan Haad Ngam Boutique Resort. We are delighted to hear your stay was great. It is such an honor to be selected among so many resorts on Samui for your holiday.

It is always encouraging to hear that our guests enjoyed our many of our facilities and have so many positive things to say. It is much appreciated. All your indications will be very useful for future guests.

We look forward to serving you again soon.

With Warmest Regards,
The Management & Staff
Baan Haad Ngam Boutique Resort & Spa

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת אלו תורגמו מאנגלית על ידי תרגום מכונה. הצג תרגומים אוטומטיים?
חוות דעת נכתבה 6 באוגוסט 2018 באמצעות התקן נייד

שהו בתאריך : אוגוסט 2018, מאפיין הטיול חופשה משפחתית
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
MGMT_BaanHaadNgam, Manager בנכס ‪Baan Haad Ngam Boutique Resort & Villas‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 11 באוגוסט 2018
תרגום של Google

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 18 ביולי 2018 באמצעות התקן נייד

שהו בתאריך : יולי 2018, מאפיין הטיול חופשה רומנטית
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
MGMT_BaanHaadNgam, Manager בנכס ‪Baan Haad Ngam Boutique Resort & Villas‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 31 ביולי 2018
תרגום של Google

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 15 ביולי 2018

שהו בתאריך : יוני 2018, מאפיין הטיול חופשה עם חברים
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
MGMT_BaanHaadNgam, Manager בנכס ‪Baan Haad Ngam Boutique Resort & Villas‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 31 ביולי 2018
תרגום של Google

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות