המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של TripAdvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
מלונות בסביבה
חוות דעת (606)
סנן חוות דעת
606 תוצאות
ציון המטיילים
373
166
43
12
12
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפהכל השפות
שפות נוספות
373
166
43
12
12
קרא מה אומרים המטיילים:
סנן
מעדכן רשימה...
1 - 6 מתוך 606 חוות דעת
חוות דעת נכתבה 16 באוגוסט 2018 באמצעות התקן נייד

הקאסה נותן לך הרגשה בול, בול מה שאתה צריך, קרוב למים אבל לא יותר מידי החדרים בול בגודל שאתה מחפש בשביל להנות ולהרגו אחרי יום עמוס של קניות בצוואנג, המלון ממוקם בול 5 דק מהבלאגן אבל עדיין מרוחק ממנו.
עובדי המלון נחמדים וזה מרגיש שהם באמת נחמדים ולא מתאמצים.
ארוחת בוקר טובה ומפנקת.
המקום נקי ומסודר והצוות דורג לכל צרכיך.
ממליץ בחום .

שהו בתאריך : אוגוסט 2018, מאפיין הטיול חופשה רומנטית
1  תודה, KobiL42
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Casademar S, Secretary to Resident Manager בנכס ‪Casa De Mar‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 20 באוגוסט 2018
תרגום של Google

Dear Kobi,

Thank you so much for your staying at Casa De Mar and your nice review on Tripadvisor.

We love to know that our valued guest had a good vacation time by our service and enjoyed our excellent breakfast every morning. The room were always clean by the housekeeping team every day because we want to assure that you will get the most comfortable stay with us.

Next vacation at Koh Samui, we really hope you will come back to stay here again : )

Best regards,
Namfon
Secretary to Resident Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 2 באפריל 2018 באמצעות התקן נייד

חדרים נעימים, צוות מדהים ושירותי להפליא, אין חוף ים פרטי- יש ירידה לים ללא חוף של ממש. מאוד נקי נעים שירותי אדיב ומומלץ בחום!!
לא היתה בקשה שלנו שלא קיבלה מענה מהיר ונעים. מרחק מהצ׳וואנג- כמה דקות בטוק טוק או כרבע שעה הליכה

שהו בתאריך : אפריל 2018, מאפיין הטיול חופשה רומנטית
1  תודה, moishale10
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Casademar S, Secretary to Resident Manager. בנכס ‪Casa De Mar‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 5 באפריל 2018
תרגום של Google

Dear moishale10,

Thank you so much for staying at Casa De Mar and taking your time for this review. We really appreciate your positive review about our pleasant room, amazing staff and amazing service. We really love hearing that our guest appreciate and recommend us to others in Tripadvisor community.

Thank you for your kind word shared and we are looking forward with pleasure to welcoming you more times to Casa De Mar, Koh Samui.

Best Regards,
Namfon
Secretary to Resident Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 24 במרץ 2018 באמצעות התקן נייד

המלון המדהים ביותר בצאוונג
אירוח שלישי רצוף שלנו
מלון חדש מפנק בטירוף
צוות אדיב פשוט מושלם
האוכל טעים מאוד, אין צורך לצאת מהמלון
מושלם לזוגות וגם למשפחה
מנהלת מלון יסודית רצינית ומדהימה כאחד
אהבנו אהבנו אהבנו
ומצפים לחזור

שהו בתאריך : מרץ 2018, מאפיין הטיול חופשה רומנטית
1  תודה, Avi A
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Casademar S, Secretary to Resident Manager בנכס ‪Casa De Mar‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 27 במרץ 2018
תרגום של Google

Dear Mr. Avi A,

Thank you so much for staying with us and taking your valued time for this review. We are really appreciate that you were satisfied with our service and our food. It is our primary aim to exceed the expectations of you and all of our guests and to create a special and memorable experience at Casa De Mar. Thank you for your kind words shared here on TripAdvisor. We hope you will consider staying with us again on your next vacation at Koh Samui.

Best regards,
Namfon
Secretary to Resident Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 9 במרץ 2018 באמצעות התקן נייד

אין דברים כאלה! הכל מהכל! השירות יוצא מן הכלל, ארוחות הבוקר מדהימות ועשירות, וכמובן הנוף עוצר הנשימה. המלון נמצא בצ׳וואנג אבל לא מרגישים בו את ההמולה והרעש של האזור הזה בקו סמוי. מלון רומנטי ושקט שמתאים לזוגות בנוסף קיימת ירידה מהמלון ישר לחוף. כשהגענו לבצע צק אין הנציגת קבלה חיכתה לנו עם זוג משקה אורז מיוחד וטעים, הצוות אדיב וחייכן, מלון מאוד נקי. למלון יש בנוסף שירותי הסעה מהשדה תעופה למלון בהזמנה מראש.

שהו בתאריך : דצמבר 2017, מאפיין הטיול חופשה רומנטית
תודה, Linoy56
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Casademar S, Secretary to Resident Manager בנכס ‪Casa De Mar‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 10 במרץ 2018
תרגום של Google

Dear Linoy56,

Thank you so much for staying at Casa De Mar and this excellent review. We all are very happy that you loved staying here, enjoyed our facilities and the service was outstanding. Also we love hearing that our breakfasts were amazing and rich, your feedback will be passed to our restaurant staff and sure they will be very pleased and so appreciate to hear that their work has been recognized by you.

We do look forward to welcoming you next vacation!

Best Regards,
Namfon
Secretary to Resident Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 8 במרץ 2018 באמצעות התקן נייד

היינו במלון 5 לילות, לקחנו 3 לילות חדר וילה ו2 לילות חדר רגיל. ארוחת בוקר טובה. צוות חייכני, אדיב ועוזר. המקום מאד נקי. המלון מרוחק קצת ממרכז צ'וואנג ודורש נסיעה קצרה אבל מספק שקט ורוגע. אנחנו מאד נהנו. ליד המלון יש מכבסה ותחנת מוניות. חסרונות קטנים, ירידה ישירה לים אין ממש חוף (למרות שיש בזה משהו מיוחד), ישנה עליה קצת קשה על מנת להגיע למלון מהכביש הראשי.
מומלץ :-)

שהו בתאריך : פברואר 2018, מאפיין הטיול חופשה עם חברים
1  תודה, siv1234
חוות דעת זו היא דעתו האישית של חבר ב-TripAdvisor ולא של TripAdvisor LLC.
Casademar S, Secretary to Resident Manager בנכס ‪Casa De Mar‬, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 10 במרץ 2018
תרגום של Google

Dear siv1234,

Thank you so much for staying with us and your review on Tripadvisor. We are happy to know that yo had a 5 nice stay at Casa De Mar and enjoyed with our breakfast. We're so glad that you also mentioned our property was clean and has a little distance from the center of Chaweng.

Thank you for your kind words shared here on TripAdvisor. Please feel free to contact us directly should you decide to visit Koh Samui again : )

Best Regards,
Namfon
Secretary to Resident Manager

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
הצג חוות דעת נוספות