נהנינו מאד. ישבנו על הבר ביום שישי .קבלנו שרות מעל ומעבר משתי מארחות מקסימות בר וקרן. אחלה אווירה... קרא עוד
הגעתי ליקב על מנת לטעום יין. בית הקפה ומוצרי המזון פחות עניננו אותי. אחרי סיור קל ביקב ניגשתי... קרא עוד
הגענו ליקב ועופר בעל היקב דאג ןפינק היין הלבן מצוין עם הגבינות הליקרים מצויינים היה לנו אחלה בילויי היינו שני זוגות
היי,
היום הגענו לייקב ותהינו אם זה יקב, בית קפה או פיציריה..
לאחר התלבטות, החלטנו שזה פיציריה והזמנו פיצה.
לצערי לא היה פיצה אישית ( לא ברור למה, מכיוון שהם מכינים את הפיצה במקום, אולי יותר משתלם להם.. ואם כך אז פשוט שיורידו מהתפריט שיש להם ) בסוף הזמנו פיצה משפחתית. לצערי חייב לומר לכם שלא הייתי ממליץ על הפיצה . לא טעים , מהפיצות האלה עם שוםשום.. ומאוד מאוד יקר 70 ש"ח.
הפעם יקר זה לא בהכרח טעים.
היקב קטן, הסיור בו חביב מאוד עם הסברים ברורים וטובים, אבל מותאמים נטו למבוגרים. אמנם מוכרים כרטיסים לילדים אבל אין שום הסבר, איור, ניסיון או פעילות המיועדים לילדים- כך שזה פספוס גמור להסביר לילדים איך עושים יין, איך הכינו פעם יין ואיך היום.
בעבור כרטיס לילד מקבלים בקבוק תירוש ומדבקות (מחנות מקס סטור) לקשט את הבקבוק.
היינות טובים וגם פלטות הגבינות טעימה. המקום כולו דורש מתיחת פנים עיצובית לאוירה קצת יותר נעימה ופחות מפעלית.
נתקלנו ביקב בהט בעת טיול ברמת הגולן, המרפסת היפהפייה והמוצלת משכה את עינינו. הזמנו פלטת גבינות ויין. הגבינות פשוט מעדן והיין משובח! עופר בהט וצוותו הציעו לנו סיור מעניין והדרכה ביקב. קנחנו את בקורנו בליקרים הנפלאים של עופר. קנינו יין והמשכנו בדרכנו עם חיוך. האווירה הנעימה, קבלת האורחים החמה, האוכל, היין המשובח והמקום עצמו שבו את לבנו. מומלץ בחום 🔸🔸🔸🔸🔸
היינו הראשונים לבקר לאחר כל ענייני הקורונה, המקום היה נקי מאוד ומסודר, עופר היה מאוד מקסים, עשה לנו סיור במקום וסיפר איך הקים את היקב ועל אופן הכנת היין, לאחר כל הטעימות בחרנו יין וישבנו לשתות עם פלטת גבינות טעימה במיוחד.
שווה ביקור! חוויה מובטחת
הגענו ליקב בשלהי תקופת הקורונה...
באנו ליין
ואז ראינו אפשרות להזמין פלטת גבינות יין ומזטים, שהגיעה עם 2 כוסות יין לבחירה, משובח!!! והגיע בול בזמן
עשה לנו את היום!
טעמנו יינות מעולים,עם אירוח מקסים, כייף איכותי!
תהנו