המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
פתוח היום: 10:00 - 17:00
ציטוטים בולטים מחוות דעת
מדהימה

‪הגעתי ליקב על מנת לטעום יין. בית הקפה ומוצרי המזון פחות עניננו אותי. אחרי סיור קל ביקב ניגשתי...‬ קרא עוד

23 במרץ 2022-חוות דעת נכתבה ב
166uris
תענוג

‪הגענו ליקב ועופר בעל היקב דאג ןפינק היין הלבן מצוין עם הגבינות הליקרים מצויינים היה לנו אחלה בילויי...‬ קרא עוד

3 באפריל 2021-חוות דעת נכתבה ב

הוצע לנו לשבת בחוץ

זאת בתגובה להזמנה של 3 שבועות מראש

תאריך החוויה: יוני 2023
תודה, 1957David
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
10 באפריל 2022-חוות דעת נכתבה ב

הגענו קבוצה גדולה לאחר תאום מראש. המקום מצחין מטונף ודומה יותר לפיצריה בשקל. שאריות קרטונים וקטשופ על השולחנות. המקום לא נערך לבואנו ובעל המקום דיבר בגסות כמי שעושה לנו בכלל טובה...הזייה. לא להתקרב. יש יקבים מדהימים באזור שחווינו בהם שרות ואיכות כמו תל שיפון, בזלת ולבטח יש עוד.

תאריך החוויה: אפריל 2022
תודה, aloncohen111
23 במרץ 2022-חוות דעת נכתבה ב

הגעתי ליקב על מנת לטעום יין.
בית הקפה ומוצרי המזון פחות עניננו אותי.
אחרי סיור קל ביקב ניגשתי לטעימת היין המקומי.
8 טעימות של סך כל המשקאות שמיצר היקב.
להפתעתי היינות היו מצויינים אחד אחר השני וכך גם הליקרים המיוצרים במקום.
זה אינו היקב הראשון בו אני עורך טעימות, אבל ,אפשר לאמר בוודאות שזה היקב הראשון שבו אחוז היינות המוצלחים שטעמתי היה הגבוה ביותר.
נהנתי

כל הכבוד

אורי שמיר

תאריך החוויה: פברואר 2022
תודה, 166uris
18 בפברואר 2022-חוות דעת נכתבה ב באמצעות התקן נייד

ביקרנו היום ביקב בהט כל מה שאכתוב לא יתאר את
חווית
השירות הגרועה ביותר שחווינו שם .
שירות גרוע ביותר , איטיים מאוד , 40 דק לקבל פלטת גבינות
ולחם יבש מאוד שחיממו במיקרו, יין גרוע מאוד ומלצרים חסרי ידע ביין שהם מציעים .
היינו צריכים להביא כיסאות , וכל דבר מביאים בחלקים ,וכל רגע קמים להביא את מה שחסר , מפיות סכום צלחות כוסות ועוד…
ומלצרים עזבו את המקום עוד לפני שקיבלנו את האוכל
והעובד בקופה חסר אונים ואין לו תשובות ורק התנצל.
והכי גרוע שלא הציע אפילו לעשות הנחה למרות כל התלונות שלנו אליו .
מקום גרוע!!!!

תאריך החוויה: פברואר 2022
תודה, Mayaavital1976
3 באפריל 2021-חוות דעת נכתבה ב

הגענו ליקב ועופר בעל היקב דאג ןפינק היין הלבן מצוין עם הגבינות הליקרים מצויינים היה לנו אחלה בילויי היינו שני זוגות

תאריך החוויה: אפריל 2021
תודה, Freedom616183