המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
היה מושלםםםםם אוכל נדיר יחס מהמם לא היה חסר כלוםםםם. כל דבר שביקשנו הביאו לנו הילדים מממש מממש נהנו והחדר היה נוח ומפנק. בריכה כיפית והצוות של המלון היה סבלני ואדיב מאוד !! מקווה שנחזור שוב בקרוב !! נחזור בטוח
סוג הטיול: נוסע עם משפחה
האם קיימת בעיה בחוות דעת זו?
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
קודם כל כל הצוות ללא יוצא מהכלל היו אדיבים חייכנים ונעימים. החדרים מרווחים ונקיים הינו בחדרי הגן עם מרפסת נהדרת הסביבה מטופחת וירוקה ארוחת בוקר עשירה בברכה היה נעים והמזנון היה מוצלח נהנינו מאוד אמליץ ואחזור פשוט תענוג
סוג טיול: נסיעה עם חברים
שאל את mira121v לגבי אחוזת אסיינדה ביער
תודה, mira121v
מקום שכולו קסם, החל באנשי הקבלה, המשך בשרות( העלו לנו המזוודות לקומה), המטבח שופע ניחוחות ומערב טעמים, כשבעיקר שולט כאן המטבח הערבי הנהדר, הגינה המרכזית על הדשא, ואתרי הבילוי מסביב, ומעל הכל עומר הנהדרת במועדון הילדים שנתנה לילדים שלנו חוויות של פעם בחיים, אה שכחתי, כל הארץ בערה מחום, וכאן קריר ונעים, על גובה ההרים של הגליל. רוצו לאסיינדה!
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
שאל את Dganit P לגבי אחוזת אסיינדה ביער
תודה, Dganit P
ממליצה מאוד להתארח במלון. המלון מאוד נקי. השירות אדיב. הבריכה מטופלת עפ"י הכללים.המציל איש נעים ואחראי. האוכל טעים ומגוון.האווירה פסטורלית, קיימים מגרשי כדורסל ושולחנות טניס שולחן. החדרים נקיים מאוד מאוד.
סוג טיול: נסיעה עם משפחה
שאל את 2Lucyb1 לגבי אחוזת אסיינדה ביער
תודה, 2Lucyb1
חדרים מעולים, פסטורלי , שירות מעולה , אוכל מעולה בריכה מרשימה , ספא מעולה , עשינו עיסוי היה מושלם יחס חייכני ונעים מכל צוות המלון , היה הופעות לילדים( די-ג׳י וזמר ) מאוד מאוד נהנו מזה, ממליץ בחום על המלון
סוג טיול: נסיעה בזוג
שאל את 215gilb לגבי אחוזת אסיינדה ביער