המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“חוויתי ומעולה”
חוות דעת על לה פמפה

לה פמפה
מדורג מס' 1 מתוך 2 מסעדות בהילה
טווח מחירים: ‏184 ₪ - ‏221 ₪
סוגי אוכל: מסעדת סטייקים
תיאור: לה פמפה, חווית אירוח בשרים אינטימית, על הגבעה הירוקה של מצפה הילה, בלב חורש אלונים סמיך שנשפך לנחל כזיב הסמוך, ממנו אל מבצר המונפורט והלאה אל הים שמנגד. הגעתם? מרגע זה את הקצב מכתיב העשן הריחני שבמעשנת. הקצב האיטי הוא חלק בלתי נפרד מהחוויה. הבשר נתלה במעשנת שעות לפני בואכם. תהליך עשיית הבשר במעשנת אינו דומה לשום דבר אחר, השהות הממושכת בתוך עשן שמקורו בעצים ועשבי תיבול גליליים – הופכת את הבשר לנימוח וארומטי באופן מיוחד. התפריט משתנה על פי הבשרים שמחכים במעשנת, מדובר בנתחים מובחרים ועשירים. התהליך הייחודי מבטיח שהשומן יותך אט-אט ויתמזג בבשר הרך. ערן הבעלים של לה פמפה, חובב בישול מוכשר, יליד ארגנטינה שגדל על מקורות האוכל הארגנטינאי במשפחה אנינת טעם, מביא במנות המיוחדות שלו את מאכלי ילדותו עם נגיעות גליליות. השם לה פמפה, הינו איזור בארגנטינה, משמעות השם הינו ערבות וטבע, האיזור ידוע בטבע המיוחד והפרוע שלו, בגידולי הבקר ומאכלי הבשר המעולים.. האווירה הגלילית, השקט שמסביב והקצב הנינוח שבו הכל מתנהל – הופכים את כל הביקור למשהו קצת שונה.
פרטי מסעדה
תיאור: לה פמפה, חווית אירוח בשרים אינטימית, על הגבעה הירוקה של מצפה הילה, בלב חורש אלונים סמיך שנשפך לנחל כזיב הסמוך, ממנו אל מבצר המונפורט והלאה אל הים שמנגד. הגעתם? מרגע זה את הקצב מכתיב העשן הריחני שבמעשנת. הקצב האיטי הוא חלק בלתי נפרד מהחוויה. הבשר נתלה במעשנת שעות לפני בואכם. תהליך עשיית הבשר במעשנת אינו דומה לשום דבר אחר, השהות הממושכת בתוך עשן שמקורו בעצים ועשבי תיבול גליליים – הופכת את הבשר לנימוח וארומטי באופן מיוחד. התפריט משתנה על פי הבשרים שמחכים במעשנת, מדובר בנתחים מובחרים ועשירים. התהליך הייחודי מבטיח שהשומן יותך אט-אט ויתמזג בבשר הרך. ערן הבעלים של לה פמפה, חובב בישול מוכשר, יליד ארגנטינה שגדל על מקורות האוכל הארגנטינאי במשפחה אנינת טעם, מביא במנות המיוחדות שלו את מאכלי ילדותו עם נגיעות גליליות. השם לה פמפה, הינו איזור בארגנטינה, משמעות השם הינו ערבות וטבע, האיזור ידוע בטבע המיוחד והפרוע שלו, בגידולי הבקר ומאכלי הבשר המעולים.. האווירה הגלילית, השקט שמסביב והקצב הנינוח שבו הכל מתנהל – הופכים את כל הביקור למשהו קצת שונה.
חוות דעת נכתבה 24 בדצמבר 2021

ערן ואילנית מארחים מכל הלב. האוכל הטעים מאוד!!! מוגש בנדיבות ובשפע (לא הצלחנו להתגבר על הכמויות) וכל קונספט הארוח, הוא חוויה בפני עצמה. ממליצים בחום

תאריך הביקור: דצמבר 2021
תודה, ofra a
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
חוות דעת (74)
ציון המטיילים
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה

3 - 7 מתוך 74 חוות דעת

חוות דעת נכתבה 22 באוקטובר 2021

החוויה הטובה מתחילה עוד לפני ההגעה בשיחת הטלפון עם אילנית המקסימה. שומעים אישה שאוהבת מה שהיא עושה ויודעת שהיא עושה זאת היטב.
הגענו לסבב של שעה שש. בהמלצתה של אילנית הגענו כבר בחמש וחצי ונהנו משקיעה מדהימה שיצרה אווירה מרגיעה.
הארוחה היא ללא תפריט, כל סועד משלם 229 שקל שכוללים את האוכל ומים.

מקבלים המון מנות- אמפנדס עם בשר מעושן משגע ועם בצק כיפי, בשר מעט נע ברוטב, כרוב מבושל בבירה שהיה ממש טעים שמוגש עם נקניקיות בקר שהיו בסדר (אני אישית פחות חובבת נקניקיות), סלט טעים של חסה עגבניות ותאנים.
כשמגיע שלב האסאדו יש מין "טקס" של פירוק הנתח והסבר עליו. היה אסאדו ישראלי וארגנטינאי שהיו ממש טעימים.
אחריהם הגיע אורז עם תבשיל טלה ופירות מתוקים כבר לא היה לנו מקום אז רק טעמנו. משם היה עוד טקס של פירוק של הבריסקט (חזה בקר) שהיה בטעם מעושן אלוהי!!! שחייב להשאיר לו מקום בבטן!
האירוח מסתיים בקינוחים, היו 3 אופציות. הקינוחים היו חלביים אבל פחות מוצלחים בעיני. הייתה אופציה לפלבלובה פרווה.
לסיכום ממליצים על המקום, אוכל טעים, אווירה חמה וכיפית, מארחים נפלאים ונוף מהמם..

תאריך הביקור: אוקטובר 2021
1  תודה, Revi1990
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
ilanit b, Manager בנכס לה פמפה, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 23 באוקטובר 2021

תודה אהובה❤️

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.
חוות דעת נכתבה 6 באוגוסט 2021

הגישה למקום דרך מדרגות רעועות וחצר מוזנחת . צורת ההגשה מתאימה לפאב, האוכל מוכן על נייר שעל מגש . הבשר המעושן מפורק ומגיע בערימה על הנייר פשוט קר ודוחה . חוויה חד פעמית . חבל על הכסף.

תאריך הביקור: אוגוסט 2021
תודה, AdinaKarmiel
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
חוות דעת נכתבה 7 ביוני 2021

מזג האויר נלחם בנו - בדיוק בזמן השקיעה ( שהייתה עשויה להיות מקסימה ) האופק התכסה בעננים .
פרט לכך היה מקסים , מעניין , מאתגר ו ...טעים ביותר ! מומלץ בחום .

תאריך הביקור: יוני 2021
    • תמורה
    • שירות
    • אוכל
1  תודה, Trip647544
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
חוות דעת נכתבה 18 במאי 2021

הזמנו לקחת 7 מנות זוגיות (+ 10 אמפנדס) ל15 איש וקיבלנו אוכל ברמה גבוהה ובכמות מספיקה ל20 איש, הבשר היה מדהים עם המון טעם מעט שומן פשוט יצירת אומנות , תפוחי האדמה היו ממש טעימים והיה קשה להפסיק לאכול, האמפנדס בשר היה מלא בבשר והכי טעים שטעמנו עד כה , הסלטים הנקניקיות והלחמניות היו מצוינים , בייחוד סלט החסה.
מה שממש הקפיץ את הארוחה היו הרטבים בייחוד הצימיצורי שהיה יוצא דופן באיכותו.
לסיכום: ארוחה ממולצת לאוהבי הבשר

תאריך הביקור: מאי 2021
    • תמורה
    • שירות
    • אוכל
1  תודה, gggggal
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
ilanit b, Manager בנכס לה פמפה, הגיב לחוות דעת זוהתגובה נרשמה: 19 במאי 2021

תודה רבה🙏❣️

דווח על תגובה בלתי הולמת
תגובה זו היא דעתו האישית של נציג ההנהלה ולא של TripAdvisor LLC.

מטיילים שצפו בלה פמפה צפו גם ב-

מעלות-תרשיחא, אזור הצפון
 
רמת ישי, אזור הצפון
 

ביקרת בלה פמפה? שתף את החוויות שלך!

כתוב חוות דעת הוספת תמונות

בעלים: איך נשמע הסיפור מהצד שלך?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך