חזרנו לפני כמה ימים מטיול עם סימה ספארי לטנזניה וזנזיבר. היה ממש כיף. הכל היה מאורגן מצוין. המלונות... קרא עוד
הייתי בספארי ובזנזיבר דרך סימה ספארי. היה מושלם. המלונות. הטיולים. השבטים. האיים והחופים בזנזיבר... קרא עוד
סגרנו עם סימה ספארי אחרי שבדקנו מספר חברות. בתיה עשתה ישר רושם מקסים הן בתוכנית הטיול, בייעוץ ובזמינות הגבוהה. היה לי חשוב מאוד שיהיה מדריך טוב ושהמלונות יהיו ברמה טובה ואכן כל הבקשות התממשו. קבלנו את אליאס המדריך המקומי- שממש התאהבנו בו. היה הראשון להגיע לכל התרחשות, ברח מהמון הג’יפים ונסע באופן עצמאי בסבלנות אין קץ והראה לנו הכל מהכל, הסביר לנו על התנהגות החיות וממש חזה מה תהיה ההתרחשות הבאה. הוא נהג בג’יפ במיומנות מרובה ובצורה זהירה והיה ככ נעים הליכות שממש התקדמו להיפרד ממנו לאחר 5 ימים. המלונות והאוהלים בסרנגטי היו מיוחדים מאוד ובלב הטבע והכפרים- חוויה מיוחדת במינה. בזנזיבר מלון רויאל עם פסיליטי ואוכל טוב והרבה הפעלות. החדרים פחות לטעמנו אבל בסהכ נהננו מאוד. חשוב לציין שבתיה היתה איתנו בקשר יומיומי, נענתה ברצון ובסבלנות לכל בקשה קטנה וגדולה, סייעה לנו בבעיה רפואית שנקלענו אליה וכמובן הכל בסיוע אלון מהשטח. היינו כל כך מרוצים מהשרות המעולה של סימה ספארי וממליצים בחום לכל מי שנוסע לספארי. אנחנו מטיילים הרבה וזה באמת אחד הטיולים המעולים שעשינו והרבה בזכות בתיה וכל הצוות. אז המון תודה לכם️
המדריכים היו מקצועיים , בעלי ידע, בעלי יכולת הכלה לשונות בקבוצה. היו קשובים לרצונות השונים ושינו לוח זמנים בהתאם לצורך.
נקודות לשיפור:
עידכון בשינויים בלינה/ מדריך...
היה טיול נפלא שאורגן על ידי סימה ספארי , מקומות מקסימים בלב הסרנגטי ובחוף מדהים בזנזיבר ושרות 24/7 כנראה שנחזור שוב לידי סימה ספארי .
ב 16.03.23 יצאנו דרך סימה ספארי לפארקים של טנזניה לספרי בסרנגטי וביקור בשבטים. אלון הבעלים של החברה תפר לנו טיול שהיה מותאם בדיוק רב לצרכים שלנו, מדריך הטיולים עמנואל, היה מקצועי ברמה יוצאת מהכלל, מכיר כל שביל, כל צמח, כל עץ כל חיה, הטיפול שקיבלנו ממנו היה נפלא, כל לילה היה עושה לנו תדריך על היום הבא, מוודה שהכול בסדר איתנו, ורק אח״כ מתפנה לעינינו, ממליץ מאוד על החברה הזו
חיים וסוזי סרנביץ
חיים וסוזי תודה רבה על חוות הדעת .שמחים מאד שנהנתים
הטיול שלנו בוטל בעקבות משבר הקורונה בשנת 2020 שלמנו חצי שנה מראש מקדמות לבקשת החברה
עד היום אנחנו ממתינים להחזר כספי
בהתחלה אלון עוד היה עונה ומבטיח שהכסף יוחזר אלינו ברגע שהחברה תתאושש.
לצערנו היום אלון כבר מתעלם לחלוטין מההודעות ולא מגיב.
אולי יש להם טיולים טובים אבל במקרה של משבר תזהרו אין עם מי לדבר.
חברה טובה נבחנת ברגעים גם הפחות טובים שצריך להחזיר כסף לא רק לדעת לקחת
אבל כולם קיבלו
וכולם יקבלו ה כ ל
יש כאלה עם יותר אמון וסבלנות ויש כאלה עם פחות
וזה ברור.
למשל אם אני לא טועה אז מי שרשם הודעה זו קיבל 30% הובטח לא עוד 45% שיקבל ביום ראשון ה 21 במאי אבל זה מאד לא מצא חן בעיניו.
אנחנו לא מתעלמים מאף אחד ומבטיחים שכולם יקבלו.
היה משבר מטורף
ואנחנו לא לאט חוזרים חזרה
המצב בארץ מאז ינואר לא עזר לנו מאד בקצב ההחזר בגלל קצב הזמנות שירד בגלל
המצב במדינת ישראל
ממליץ ביותר על חברת סימה ספארי , אלון עונה על כל שאלה עוזר בכל בעיה .
עימנואל המדריך הכי טוב - תבקשו אותו , דואג לנו , יודע הכל , מגיע לכל חיה שנמצאת לא משנה באיזה חור . נוהג בצורה זהירה ותמיד סבלני והכל עם חיוך על הפנים .