פארק מתוחזק, מוקפד, נקי ומהנה ביותר. הגעתי עם שלושת ילדיי, אשר גילם נע בין 12-6, כ- 45 דקות אחרי... קרא עוד
מקום מקסים, בטיחותי. העובדים אחראיים ושרותיים. מתקנים טובים ומקומות מוצלים. מנוהל למופת. בית הקפה... קרא עוד
הילדים עפו שם לגמרי, טיפסו בלי הפסקה על מתקנים והתנסו בשלל חוויות שם, אבל מה שאהבתי במיוחד וייחודי בעיני לעומת הרבה פארקי שעשועים לילדים, שבישראל הם בעיקר לילדים, זה שפה גם לי היו הרבה דברים לעשות יחד עם הילדים. עשיתי איתם אומגה, פארק חבלים, שיחקנו מיניגולף, קליעה למטרה, באוהל החידות ועוד. ראיתי שהיו שם הורים שישבו בסבבה כשהילדים משחקים ומבחינתם זה היה העניין במקום, וגם זה אפשרי, יש אזורים שלמים שבנויים להעסיק את הילדים להרבה זמן, אבל מי שרוצה ממש זמן איכות שהמשפחה עושה משהו יחד, זה אחלה מקום לסוג כזה של חוויות.
הומה אדם .. הכניסו אנשים בלי הפסקה , היו משחקים שהילדים המתינו בתור כמעט שעה וגם יותר.. החברה חושבים יותר על הכיס מאשר לגרום לחוויה נעימה.. שירותים מלוכלכים מאוד.. אין שום דרך לשמור על הנחיות נגד קורונה .
מי שמעוניין לעמוד בתור לכל משחק כ 40 דקות ולבזבז זמן ולאכול בעמידה ולא להיכנס לשירותים , זה מתאים לו.
חבל שנסעתי עד לשם .. בתמונות זה נראה היער השחור .. במציאות הכל הפוך..
עוד דבר, מתקנים בכלל לא נראים בטיחותיים.. חבל על הכסף
היה מצוין, מתאים במיוחד לגילאי 3-12; הייתי עם שני בני 10 ארבע שעות ואם לא היינו ממהרים לחזור היינו נשארים עוד שעתיים. הלהיט היו מלחמות המיים שריעננו אותם. האתר שלהם מוצלח ונתן מענה לכל השאלות.
חלום. חוויה מדהימה. הגענו ברבע ל 11 ועזבנו ברבע לחמש.
הילדות עפו מהתרגשות ושמחה (שנתיים וחצי, רבע לשש ושבע וחצי) היה נעים למרות מזג האוויר החם, התורים זזו מהר ובאופן מסודר ונעים. המקום היה נקי ופשוט נהננו מכל שניה
יקר מאוד ועמוס , צפוף , תורים שלא זזים ולא נגמרים , מתקנים קטנים ומאכזבים. למה היה רישום מראש אם זה לא הוריד את הצפיפות? ובשביל מה מפה בשביל מקום כל כך קטן? חוצפה
מקום מקסים לילדים בתקופות הקיץ והתקופות הנעימות של השנה. גרים לא מעט זמן מחדרה והופתענו שלא הכרנו את המקום. מומלץ מאוד, לבוא ליום שלם או לפחות ל 3 שעות.