המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:

“מאוד יקר ומיותר..”
חוות דעת על נינה ביאנכה בילו

נינה ביאנכה בילו
מדורג מס' 6 מתוך 7 מסעדות בקריית עקרון
טווח מחירים: ‏113 ₪ - ‏563 ₪
תיאור: מסעדת שף חדשה בצומת בילו מסעדה כשרה עם מגוון רחב של התפריט החלבי, מטבח ים תיכוני מודרני עם שילוב איטלקי - דגים, פסטות, פיצות שף איתי עטיה
פרטי מסעדה
חוות דעת נכתבה 17 במרץ 2024

היינו זוגות לארוחת ערב
למקום תפריט לא גדול ולא ראינו משהו יוצא מגדר הרגיל שמתאים למסעדת שף.. המנות די בסדר והאוכל טעים אבל..! התמחור מוגזם בכל קנה מידה גם עבור האוכל וגם בקבוקי יין במחירים ממש גבוהים בירה קטנה במחיר של חצי ליטר ממש מוגזם.
נראה שהמקום יקר בגלל כשרות מהודרת או משהו כזה , רוב קהל הסועדים דתי ואין סיבה שצריך לשלם סתם ביוקר.
במרחק של כ 10 קמ׳ נמצאת פורטו מסעדה באיכות דומה במחירים יותר ידידותיים.

תאריך הביקור: מרץ 2024
תודה, Yoddingr
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
חוות דעת (109)
ציון המטיילים
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה

14 - 18 מתוך 109 חוות דעת

חוות דעת נכתבה 15 במרץ 2024

אוכל טעים ברמות , באסה שכל כך יקר 70-80 שח למנה ומקבלים ברביולי רק 5 יחידות מסכנות .
השרות היה נוראי אני את השתיה שלי קיבלתי בסוף הארוחה והערתי להרבה מלצרים לא קיבלתי קרח שזה מאוד הכרחי שמזמינים מנה עראק וכן לא קיבלתי כל הארוחה את הקרח.

לא הציעו תפריט קינוחים ועד שקיבלנו אפילו המלצר לא חזר לשאול אם בא לנו להזמין כבר איבד את הטעם

מלצרים שם שונאים לקוחות שרות גרוע חוויה לא כייפית .

תאריך הביקור: מרץ 2024
תודה, לילך ש
חוות דעת נכתבה 12 בינואר 2024

שירות גרוע!!! לא אכפת להם מהלקוח. מחייכים בלי להבין . לא אספו את הכלים שכבר נערמו על השולחן. הקפה יצא הסוף.. הרבה חוסרים.. שקשוקה שרופה.. חלק מהאוכל הגיע קר… חוסר גמישות.. חוויה גרועה

תאריך הביקור: ינואר 2024
1  תודה, daniellezf
חוות דעת נכתבה 21 בדצמבר 2023

כל האוכל הגיע קר, התאכזבתי ממש
מנות קטנות ולא טעימות וסתם יקר,
גם אחרי שביקשתי לחמם ולהכין חדש התאכזבתי שלא קרה.
חבל שזה השירות שלכם , מאד מאכזב. לא נשוב ולא ממליצה!

תאריך הביקור: דצמבר 2023
1  תודה, Seaside19047106049
חוות דעת נכתבה 17 בדצמבר 2023

היינו אתמול קבוצה של חברות והיה על הפנים ! מנות פיציות ויקרות , שירות מזעזע !! כל דבר לקח זמן ובנוסף , שהתלוננו לא הסכימו לקבל את הביקורת שלנו ! הדבר הגרוע מכל זה שבסוף החשבון הוסיפו לנו 700 שקל לחשבון היינו בשוק כולנו ורק רצינו לעוף משם !

תאריך הביקור: דצמבר 2023
1  תודה, Sightseer06740610095

מטיילים שצפו בנינה ביאנכה בילו צפו גם ב-

קריית עקרון, אזור המרכז
רחובות, אזור המרכז

רחובות, אזור המרכז
נס ציונה, אזור המרכז

ביקרת בנינה ביאנכה בילו? שתף את החוויות שלך!

כתוב חוות דעת הוספת תמונות

בעלים: איך נשמע הסיפור מהצד שלך?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך