המערכת זיהתה שאתה משתמש בדפדפן שאינו נתמך. ייתכן שאתר האינטרנט של Tripadvisor לא יוצג כהלכה.אנו תומכים בדפדפנים הבאים:

“אחלה מסעדה !!”
חוות דעת על נאפיס - קרית עקרון

נאפיס - קרית עקרון
מדורג מס' 1 מתוך 7 מסעדות בקריית עקרון
פרטי מסעדה
חוות דעת נכתבה 5 בנובמבר 2022 באמצעות התקן נייד

נאפיס סניף בילו אוכל טעיםםםם שווה כל שקל המלצר כפיר ליגה אחרת שאפו למסעדה שיש בה מלצר כזה !! מומלץ אנחנו בטוח נחזור !!

תאריך הביקור: נובמבר 2022
1  תודה, Ramikakoli36
חוות דעת זו היא דעתו הסובייקטיבית של חבר Tripadvisor ולא של Tripadvisor LLC. חברת Tripadvisor בודקת את חוות דעת.
חוות דעת (129)
ציון המטיילים
סוג מטייל
תקופה בשנה
שפה

6 - 10 מתוך 129 חוות דעת

חוות דעת נכתבה 30 בינואר 2022

גרוע ממש לצליאקים!!! אין שם כלום לאכול ללא גלוטן חוץ מסלטים וגם זה לא כל הסלטים באמת כל כך מתסכל ואין מחבר

תאריך הביקור: ינואר 2022
1  תודה, Ridroial1
חוות דעת נכתבה 21 במרץ 2021

מקום יפה ונקי שרות אדיב מאוד מקצועי ומהיר מקום חברותי מאוד סושי טעים ברמות על הכי קרוב לאמיתי פיטרונות מעולים ללא גלוטן כל המנות שאכלנו נהנו מאוד. מומלץ בחום ואהבה. אנחנו עכשיו לקוחות קבועים

תאריך הביקור: מרץ 2021
1  תודה, Marana74
חוות דעת נכתבה 10 בספטמבר 2020 באמצעות התקן נייד

תנסו את הסושי .הכי קרוב לאמיתי
טעים בטרוף.נקי.רולים מפנקים ומחירים הוגנים.
ננשכתי.
הייתי בכל העולם וגם ביפן.
הייתי סקפטי והתאכזבתי לטובה.
תהנו

תאריך הביקור: ספטמבר 2020
1  תודה, K3909ZD_
חוות דעת נכתבה 11 באוגוסט 2020

אוכל טעים,שירות מצויין,מנות מגוונות,קינוחים מעולים אנחנו לפחות פעמיים בחודש בנאפיס,מחירים הוגנים,מומלץ

תאריך הביקור: אוגוסט 2020
2  תודה, Maxshain14

מטיילים שצפו בנאפיס - קרית עקרון צפו גם ב-

קריית עקרון, אזור המרכז
בת ים, אזור תל אביב

רחובות, אזור המרכז
קריית עקרון, אזור המרכז

ביקרת בנאפיס - קרית עקרון? שתף את החוויות שלך!

כתוב חוות דעת הוספת תמונות

בעלים: איך נשמע הסיפור מהצד שלך?

הנכס הזה בבעלותך או בניהולך? קבל בעלות על הפרופיל שלך בחינם כדי להגיב על חוות דעת, לעדכן את הפרופיל שלך ועוד הרבה יותר.

קבל בעלות על הפרופיל שלך